Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

24 Şubat 2009 Salı

Şeker hamurlu pastalar



Rengarenk şeker hamurlu pastalar..Neşeli doğumgünleri için ..Sitede düğün pastaları da var.Bir uğrayın derim :)

Mosquito

23 Şubat 2009 Pazartesi

Kulaklı bereler




Çocukların zaten var olan şirinliklerine şirinlik katıyor bu bereler.Normal bir şekilde örülmüş berelere iki kulak eklediniz mi işlem tamamdır :)

Mosquito

Bu takılar çok lezzetli! :)








Gerçeğine ne kadar da yakın yapılmış.Özellikle pritzel ve kremalı bisküvi..Set halinde satılıyorlar.Lezzetleri yerinde :)

Mosquito

Klavye waffle'a dönüşürse


Yaratıcılıkta sınır yok.İnsanın aklına bile gelmeyecek fikirler bazen karşınıza çıkınca,fikir sahibini tebrik etmek istiyorsunuz..İşte karşınızda bilgisayar klavyesi şeklindeki waffle.Ben çok beğendim..

Mosquito

Yılanlar sarılmış gibi..


Bu sitede değişik avize modelleri var.Dizaynlarını beğendim.bakmak isterseniz buraya buyrun.
Mosquito

22 Şubat 2009 Pazar

Panda koltuk


Peluş panda oyuncakları birbirine tutturup koltuk yapmışlar.Aynı sitede bunun timsah,köpek balığı gibi versiyonları da var.

Mosquito

21 Şubat 2009 Cumartesi

Kurutulmuş bitkilerden takılar..


Bitki yaprakları gibi doğal malzemelerden yapılmış takılar var bu sitede.Ayrıca bahçe dizaynlı,ve hatta baharatlı takıları da görebilirsiniz.Resimdeki takı okaliptüs yapraklarından yapılmış.

Mosquito

Tenis topundan banklar!


Evet yanlış duymadınız.Bu banklar tenis topundan yapılmış..Konforlu mudur? Öyle gözüküyor!

Mosquito

Mısır yemenin keyfine varın..


Hep rahatsız olmaz mıyız,o lezzetli mısırları ısırarak yediğimizde,dişlerimizin arasında kalan mısır tanelerinden..Buna süper bir çözüm getirmişler..Bu alet mısırları koçanından ayırıyor,ve bize afiyetle yemek kalıyor..

Mosquito

Bu kaktüslerin dikenleri batmıyor!


Çünkü örgüden yapılmışlar :) Çok şeker görünüyorlar değil mi?Kaktüslerin görünümlerini sevenler, fakat evlerinde yetiştirmek istemeyenler için bir çözüm olabilir..

Mosquito

Düzensizlik içinde bir düzen!


Kitaplıkların hepsinde kitaplar nizami duracak değil ya! :) Bu kitaplıkta,kitaplar dağınık duruyormuş gibi görünüyor ama tabiki kendi içinde bir düzene sahipler..Kaynak
Mosquito

İlginç takılar..




Mandal şeklinde ,yara bandı şeklinde takılar.Oldukça yaratıcı dizaynları var..Burada
Mosquito

Yağmur sonrası oturacak yer bulamayanlara..


Yağmur yağıp dindikten sonra, ıslak olan banklara oturamayız ya..Buna akıllıca bir çözüm getirmişler.Bankın yanındaki kolu çevirdiğinizde bankın tahtaları da çevrilecek ve ıslak olan taraf alta,kuru olan taraf üste gelecek ve biz de rahat rahat keyfimize bakacağız :) Türkiye'ye de gelmeli bu banklar :) Burada
Mosquito

19 Şubat 2009 Perşembe

Dantelli tablo


İşe yaramayan dantelleri başka biçimlerde kullanabiliriz. Buyrun size bir örneği. Tabloda kızın elbisesi örülmüş bir dantelden. Sanki ispanyol kızların elbisesi gibi duruyor. Başkalarına da gelinlik giymiş kızı anımsatabilir. Kaynak için buyrun.

Bıçağı adama sapladım :)


Biraz acımasız mı olmuşlar acaba! :) Fikir olarak belki ama, görüntü olarak güzel ve ilginç bir tasarım olmuş.Özellikle kırmızısı güzelmiş..
Mosquito

İnekten sağılmış süt :)


Bu sürahi çok değişik geldi bana.İçine süt koyun ,sonra da afiyetle için..
Mosquito

Beyaz çikolataya mı oturursunuz,sütlü çikolataya mı?

Çikolata şeklinde koltuk tasarımı.Oldukça lezzetli görünüyor.Ya sizce? :)

Mosquito


Kaynak

Yüzüklü Kupa

Her bayanin eline yakisacak bir kupa :)))
Hediyelik icin kupaya tam 10 puan veriyorum... Kaynak icin tiklayin.

18 Şubat 2009 Çarşamba

Farkli tarzda hediye sunumu

Carsidan aldiginiz cam kavanozun icine muffin malzemlerini koyup sonra yanina tahta kasik ve kartinizi ekleyerek hediye sunulur.

Degisik bir fikir... Muffini kim sevmez ki... Hazir kutulardan alip verseniz olmaz. Cok basit kacar ama bu sekilde yaparsaniz hos gider, degil mi? :) Hatta kendi muffin tarifinize gore de malzemeleri dizebilirsiniz.

Genellikle birine ufak bir hediye vermek icin ya mum yada ev susu aliyoruz yada gunlerce dusunuyoruz acaba ne yapabilirim diye. Bu fikir oyle anlarda imdadimiza yetisecek gibi gorunuyor.

Annemin en cok sevdigi masal...


Biz cocukken annem hep bir masal anlatirdi. Anka kusu... Hikayelerin en guzeli... Bu masal bana sevgiyi,asla umitsizlige kapilmamayi ve sabretmeyi cagristiriyor. Annem anlatirken gozumde kocaman guzel bir dev kus canlandirirdim. Ama gercekte gormeyi de cok isterdim. Gecen yil annem bir calisma dolayisi ile birseyler yapmasi gerekiyordu. O da anka kusunu yapti. O zamanlar annemin anlatimi ile goremedigim kusu boylelikle bende gormus oldum. Gozleri kocaman siyah ve suslu bir kus. :))


Annemde rahmetli ananemden bu masali hep dinlermis. Soguk kis gunlerinde teyzem ve annem ananemin dizinin dibinde oturur ve hep anka kusunu anlattirirlarmis. Adini da hu hu kusu derlermis.
Iyilik ve guzellik kralicesi: hu hu kusu :))
Medinem

17 Şubat 2009 Salı

Bu spagettiler pisirmelik degil!



Bugun cocuklarla teknik dersi altinda spagetti ve sekerli hamurcuklarla bir calisma yaptik. Amac saglam bir binanin yada raketin iskeletini cikartmakti. Zaman eglenceli ve nese dolu gecti. Cocuklar basariyla iskeletlerini yaptilar. Bana kalirsa muhtesemlerdi. Onlarla gurur duyuyorum :)))

Sevimli kutucuklar

Kibritleri bitmis kutulari susleyerek ufak suprizler yapabilirsiniz. Renkli kagitlarla cekici bir gorunum verip icine istediginiz suprizi koyabilirsiniz. Minik sekerler, cikolatalar, taki, vs... Hatta ozel not da olabilir :))

Kaynak

Orijinal nikah şekerleri..


Bu sitede şık ve farklı nikah şekerleri bulabilirsiniz.Düğün mevsimi geliyor.Değişik fikirler edinelim.Resimdeki nikah şekeri şakız otomatı şeklinde yapılmış.Bence çok şeker görünüyor..Buyrun
Mosquito

İneğimi kaybettim,gören var mı?Belki ufolar kaçırmıştır! :)


Farklı bir lamba tasarımı..Bu bilimkurgu içerikli lamba,oldukça ilginç bir dizayna sahip.Bu esprili lambaya dikkat edin.Her an ineğiniz kaybolabilir :))
Mosquito

Toka Askısı


Kız odalarina bir aksesuar.

Herkesin evinde bunu yapabilecek malzeme vardır. Toka askısını yapıp uygun yere asabilirsiniz. Tokalarınız bir yerde düzenli olarak asılı duracak hemde odaya renk katacaktır. Bu fikri sevdim...

kaynak

16 Şubat 2009 Pazartesi

Le Sack (değişken vazo)


Le Sack diye farklı üründen yapılma vazoların var olduğunu bilmiyordum, ta ki bana hediye gelene kadar. Görünce çok şaşırdım... Bu nasıl bir şey dedim, su koyunca devrilir yada dökülür gibi endişelere kapıldım. Ama ne kadar kullanışlı olduğunu farkedince herkese tavsiye eder oldum.

Sıcak su ile istediginiz şekli veriyor ve sonra soğuk suya tutarak sabitliyorsunuz. Vazo, verdiğiniz şekli ile kalıyor ve muhafaza etmesi de çok kolay. Çünkü bu değişken vazolar hiç yer kaplamıyor. Yine sicak suya tutarak ve katlayip bir sonraki kullanima saklayabilirsiniz.
Resimdeki, bana gelen hediye ile aynı. Daha farklı modellere/renklere bakabilmek için google'a girip "le sack" diye yazmanız yeterli olacaktır.
Hadi kolay gele.... :)

Pullu kalemlik


Bos ve kucuk boyutta olan kutulari/tenekeleri atmayip geri donusum yapin. Fotografta kurdele ile sarilarak kaplanmis ve boncuk islenmis bir kalemlik goruyoruz. Kizlarin begenecegini umuyorum.

Kaynak

15 Şubat 2009 Pazar

Merdiven Kitaplik...

Her evin kullanılmayan ufak bir alanı vardır. Oraya kimi zaman ne koyacağımızı ve nasıl bir düzen yapacağımızı bilemeyiz.

Buyrun işte, size pratik bir çözüm: merdiven kitaplık. Resimdeki kitaplarını dizmiş fakat kitap yerine başka şeylerde olabilir.
Kaynak

Taştan minderler!


Görünümleri sert ama kendileri yumuşak.Çünkü bu taşlar keçeden yapılmış.Oldukça dekoratif görünümleri var.Buradan buyrun
Mosquito

Şablondan keçe yapımı..


Bu şablonları kullanarak keçeden hayvan motifleri kesip çeşitli eşyalarımızı süsleyebiliriz.Yastıklara,çocuk battaniyelerine hatta t-shirtlere hava katabiliriz.
Mosquito

Plastik şişelerden süsler


Geri dönüşüm çalışmalarından biri ile daha karşınızdayız.Hem ucuz maliyeti ile bütçenize katkıda bulunacak,hem de doğaya karışması çok zor olan plastikten,başka bir ürün yaratıp,geri dönüşüme katkıda bulunacağız.Görünümleri de oldukça şık.Devamı..
Mosquito

Meyveli cikolata saati

Çikolata sevenlere... Sevdiğiniz meyveleri dilimleyip sonra çikolataya batırmaya ne dersiniz! Ben hemen VARIM!.... derim... Çikolataya asla yok diyemem ve ayrıca bol meyve yediğimi de söyleyemem. Ama olay bu şekilde olursa tabakta meyve kalmaz :)

Çikolatayi önceden eritip kaseye alıyorsunuz. Bu kasenin özelliği altında mumun çikolatayı sıcak tutması. Buna benzer ürünler çok fakat bu model hoşuma gitti.

Kaynak icin tiklayin.

Tablo gibi yemek :)

Yemek süslemek de bir sanattır.
Hele ki vereceğim linkteki süslemeleri görünce daha iyi anlayacaksınız. Bana gerçekten komik geldiler :)) Mavi renkli pilav ve patates püresi ile yapılmış.
Hadi afiyet olsun :))) Pilavı yedikten sonra ama aynada ağzınızı bir kontrol edin bence, şirinler gibi bir mavi dilli olabilirsiniz :)))

Devami icin hemen bakiniz.span>



14 Şubat 2009 Cumartesi

Fonksiyonel Kanepe


Kanepeden ranzaya dönüşebilen bir mobilya. Eğer sipariş vermek isterseniz üretici firmaya buradan ulaşabilirsiniz.

Neşeli kırlentler! :)


Keçe kullanılarak yapılan kırlentler çok şirin oluyor :) Özellikle hayvan şekilli olanlar..Evinize hoş bir görünüm katıyorlar.Devamı..

Mosquito

Plaj terlikli nikah davetiyeleri..


İnternette dolaşırken plaj terlikli nikah davetiyelerine rastladım.Farklı bir görünümü var.Değişikliği seven,orijinal fikirlerden hoşlananlar için güzel bir fikir olabilir.Buyrun

Mosquito

Sevgiyi uzaklarda değil,yakınınızda arayın..



Dün öğrencilerimden sevgililer günü için hediyeler aldım... Onlar gibi şirin cicili hediyeler. Birtek bunlarla kalsa :))) Aşk mektupları, kalpler, şiirler, vs.

Biz yetişkinler "seni seviyorum" demekte zorlanıyoruz yada her zaman dile getirmiyoruz. Oysa onlar hergün bunu rahatlıkla demesini biliyorlar. Onlardan alacağımız çok örnekler var...

Sevgiden bahsedince yüzümüz gülüyor ve muhabbetimiz dahada artıyor.

İçimizdeki sevgi hiç eksik olmasın... Attığımız her adım Baki Sevgiye yaklaşsın ki hem bu dünyada hemde ahirette bir olalım...


kalpli mini armaganlar...


Hemen ve çok uğraştırmayan kalpler... Arkasına çikolata veya şeker ekleyip sevdiklerinize vermek için hoş bir armağan...
Kaynak icin tiklayin.

Dünyanın Harika Asma Kemerli Köprüsü

Şehir: Dubai... :)

2012 Yılında tamamlanması beklenen en büyük asmalı köprü 1 mil uzunluğunda ve 205 metre yüksekliğindedir. Dubai sıcak bir ülke olduğundan yayalar için de iyi bir çözum getirmişler. Köprünün alt kısmında yaya yolu da var.
Eee... haliyle olsun yani... Köprü o kadar uzun olunca...

Yazinin devami...

Gofret pasta



Çok şık görünüyordu.Siteye eklemeden geçemedim.Eminim tadı da çok güzeldir.Tarifi burada

Mosquito

13 Şubat 2009 Cuma

Ortulerinizi kemere donusturun...


Kullanmadığınız şalları veya örtüleri kemer olarak değerlendirmek istermisiniz? O zaman bu ürünü kaçırmayın :)...
Örtüyü kravat bağlama biçimi ile kemere ekliyorsunuz. Farklı renklerden oluşan bu kemerleri incelemek için http://www.sweetbelt.nl/ sitesinden bakabilirsiniz.

Ponponlu çanta


Almak isteyenler için burada satılıyor.Ama bence kendiniz de pekala yapabilirsiniz.Hazır satılan keçe ponponlardan alıp,birbirine tutturularak yapılabilir.Hadi bakalım,becerikli eller buraya! :)
Mosquito