Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

14 Temmuz 2009 Salı

Çoraptan cüzdanlar :)


Bu cüzdanların en çok renkli ve yumuşak oluşlarını sevdim.Tabiki bir de dizaynları, görmeye alışık olduklarımızdan bir hayli farklı. Fiyatı 6,95 $ mış. Sizce de şirin değiller mi?

Mosquito

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Mutfak icin saat

Kaynak

Kaynak





kaynak




kaynak
Gecenlerde yeni bir eve tasindigi icin arkadasa misafirlige gitmistim ve mutfak duvarinda asili kasik catal vardi :))) Ev hediyesi olarak kasik catalli saat hediye almis. Gule gule kullanmasini diliyorum. Bir yandan da bana internetten bakmak icin bir konu cikmis oldu. Mutfak duvar saatleri... Begendiklerimi ekledim..
Medinem

fotografli sus bebek yastigi

Degisik fikirler hep hos gelmistir... Fotografli bebek yastigi hic daha onceden gormemistim... Yumusacik kadife seten karsimi yapilabilecek bir hediye... Anneme gostermeliyim :) Postuma duzenli olarak baktigindan gorunce nasil bir tepki verecek merakla bekliyorum... Yakinda bizde bir kiz bekliyoruz, hani hala oluyorum demistim ya :))) Gunler cabuk geciyor...

Bu arada, benim isler bitti;))) ohhh girdim tatile.... hopa sinanay sinanay... :))) Tadini kesinlikle cikartmayi dusunuyorum... Darisi henuz tatile ayrilamayanlarin basina olsun..
Medinem

4 Temmuz 2009 Cumartesi

Puf :)

Puf, minder ve yastik hastasiyim...
Eskiyen yuzlere boylesi bir dantel orup yenilemek hos olurdu... Bulundugu odaya gore renklerle hos motiflendirmek iyi akilli is.
Baktigim adreste fiyati 84 euro. Icimden dedim vayyy naptiniz siz boyle :))) O kadar para veremem ama fikir olarak kayda alirim.

Son haftama giriyorum sonra tatil... Basimi kasiyacak vaktim yok ve beynimin ici kazan gibi kayniyor fokur fokur... Raporlar, gorusmeler, gelecek yila ait cizelgeler, toplantilar, ogrenciler, temizlik, karneler, sunumlar.... ohooo.... nasil da yetisecek bilemiyorum :)
Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegi ile...
Medinem

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Dunya'nin en olumcul hayvani: kobra ve sivrisinek

2- Asya Kobra: Her ne kadar kobra yılani dünyanın en zehirli yilani olmasa bile , o zehirini cok etkili kullanmayi bilir. Her yıl 50.000 kişi bir yılan ısırığından olmekte ve Asya kobra dunyada en sorumlu olan yilanidir.

1- İnanılmaz ama gerçek: Sivrisinek dünyanın en ölümcül hayvani. Çoğu sivrisinek sadece bir kaşıntılı isirir ama bazı sivrisinekler sıtma (malaria) tasiyici. Ucuncu Dunya Ulkeleri dedikleri Afrika bolgeleri basi cekmek uzere malaria'dan dolayi yilda 2 milyondan fazla kişi olmektedir.
MEDINEM