Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

30 Ağustos 2009 Pazar

Mimlenmeye devam :)



Sevdigim ve gormeden edemedigim arkadaslardan Sansli beni mimlemis. Nedense bilemiyorum ama blog hastaligina feci kapilan ben sanki sondu ve isteksizlik basladi. Gecici bir donem olabilir diye dusunuyorum. Eklenecek yapilacak cok fikirlerim var ama useniyorum yaaa :) Sansliyi kiramam ve beni mimlemesi cok iyi olmus, hic degilse "hadi medinem biraz blogunla ilgilen" durtusu bir iki sey karalamaya neden oluyor.

Sorular ve cevaplar geliyor...

1)Hangi şehirde yaşıyorsun?
Sadece Hollanda desem yeterli olur ins.

2)Mesleğin nedir?
Ogretmen
3)Blog yazma kararını nasıl aldın?
Univr. okurken ders icabi blog yada weblog yapmam gerekiyordu. O donem merak sarmis ve bir blog ve weblog acmistim ama yogunluktan ve gerek duymadigimdan devam ettirmedim. Oysa arkadaslardan destek aliyordum. Yani blog isinde devamsizliktan sinifta kaldim :)))) fakat bir cok blog arkadaslari zevkle takip ediyordum yorum birakmadan. Aradan biraz zaman gecince mosquito ile gorusmelerimizde sozu cok gecti ve hadi acalim dedik. Beraber kararlastirarak tasarim mekanini actik. Cok da iyi olmus... Dahada sinifta kalmak istemiyorummmm.... :)

4)Ne zamandır blog yazıyorsun?
Subat 2009 :) ile tasarimmekanina basladik.

5)Blogunu hangi sıklıkla ziyaret edersin?
Her gun ve her firsatta... Tatillerde bile :) Gece vakti uyku basmadigi zamanlarda da muhakkak bi goz atarim bloga.

6)PC açıldığında blogu açmak kaçıncı işin?
Ikinci işim... Blogumdan daha onemli acmam gereken sey de var :)

7)Başka bloglarda görüpte aldığın yada gittiğin yer oldumu?
Yok olmadi... Genellikle kafamda tasarlamisimdir alacagim gorecegim yerleri...Amaaaa paylasim ve fikir cok almisimdir. Bloglarda gezinti yapmayi, paylasmayi ve okumayi cok seviyorum. Baska kisiler nasillar, ilgi alanlari nelerdir, insanlar ne gibi seylerle ugrasirlar onlardan ne gibi fikirler alabilirim diye cok bakindigim oluyor.

8)Blogunda hangi konulardan bahsetmek seni mutlu eder?
Hersey... Oyle herhangi bir konu yok. Icimden ne geliyorsa nasil istiyorsam oyle yapiyorum. Yani kendimi pek zorlamadan. Ama simdi dusunuyorum da en cok bahsetmeyi sevdigim seyyyy okuduklarimi paylasmak olacak.

9)Blog aracılığıyla para kazanmak fikrine nasıl bakıyorsun?
Neden olmasin ki... Bence cok normal ve para bir ihtiyactir ve buna ihtiyacin varsa elbette yaparsin da. Helal kazanc olduktan sonra her zaman OK derim.. :) bu konuda tiyolariniz varsa everbodyyy youre welcomeee :))))

10)Bu mimi kimler yazsın?
pamuk prenses, kirmizi sapkali kiz, pembe panter, vakvak amca, sirinler... :)))
Ve beni sevenler yazsin...

Ins. Ramazaniniz guzel geciyordur... Benim bu yil Ramazanim istedigim gibi gidiyor. Birkac yil ust uste tam tutamamistim ama simdi YUPPPIEEE... Rabbime sonsuz sukurler...
MEDINEM

Dipnot:
- Sansliiii iyiki mimlemissin beni... Cevaplarken icime bir sicaklik kaydi yine:))) Seviliyorsunuz tum hepiniz..
- Elifcigim, sira senin mimine geliyor... :)

3 yorum:

cansudere dedi ki...

slm canım cevaplarını tek tek atlamadan tane tane okudum.insanlar birbirinı görmeden de görüşmedende sıcacık dostluklar kurabiliyorlar.bunlardan birisin canım sevgiler...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım ne kadar güzel cevaplamışsın seni karşımda hissettm.Teşekkürler!
Sevgiler...
Özletme kendini

kedicibasi dedi ki...

çok açma aryı blogundan çok faydalananlar var:)Misal, ben:)