Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

3 Kasım 2009 Salı

Merakla bekledigim...


Annem renkli yunlere bakinip duruyordu sonra da eline sisi alip basladi ormeye. Cabuk da gidiyor fakat pek vakti olmuyor hemencik bitirmeye... Kareleri once 4 ayri parcalardan orerek birlestirdi. Once anlayamadim ufak parcalari gorunce ve hep diyordum anne sen patik mi oruyorsun diye. Birseye benzetemiyordum. Birlestikce guzellesti. Sahibi hazir!! :) Yegenim Y. sirin bir battaniye olacak gibi duruyor. Hele bi tam bitsin, son halini merakla beklemekteyim inan :)
Son zamanlarda aksamlari elinden pek duserecegini zannetmiyorum, rahatlamak icin guzel bir ugras lazim :) Babama ne lazim? Ha... O da EZEL'i izliyormus...
Battaniye bitsin son halini resimlerim sizlere...
Havalarin erken kararmasina halandirrrrrrrrr alisamadimmm.... Istahim da kesildi, neler oluyor bana... Doktorum nerede :)

Bu aksam biraz kitap okumak istiyorum, yarim kalan kitabimi tamamlamak icin.
TERMIT MUCIZESI... Kucuk bir bocek hakkinda anlatilacak o kadar cok sey varmis ki, hayranliklar icersinda kalirsiniz. Kusursuz bir sosyal duzene sahip olan termitlerin ayni zamanda besin olarak mantar uretip tukettiklerini biliyormuydunuz... Resmen ciftcilik yapan isci termitler varmis megersem.. :)) Vay be... Rabbim ne guzel yaratmis, dengelemis...

"O Allah ki, yaratandir, (en guzel bir bicimde) kusursuzca var edendir, sekil ve suret verendir. En guzel isimler O'nundur. Goklerde ve yerde olanlarin tumu O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir."
(Hasr Suresi, 24)

Ben kitabima doner...
MEDINEM

12 yorum:

cansudere dedi ki...

canım çok güzel oluyor anacıgının ellerine saglık sevgiler...

havvanur dedi ki...

ay bebek çok şanslı harika olmuş evdede dışardad pek havalı olmuş hele pusetinde üstünde varya diger bebkler ve anneleri örnek alcak renklerede bayıldım kısacası annenin ellerine saglıkk ilk torunmu acepp ilklere çok hazarlanırızya

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

slm canım anasına bak kızını al diye boşa dememişler maharetli annenin becerikli kızı işte belli pekde güzel olacak belli anneciğininde seninde ellerine sağlık canım sevgiler

Adsız dedi ki...

çok güzel bir model son halini merak ettim model şahane

leyya dedi ki...

amenna.
ben de sabırsızlıkla son halini bekliyorum.çok farklı çok hoş bi çalışma olmuş .annenin ellerine sağlık sevgili medinem.

kardelen dedi ki...

eline sağlık çok güzel olmuş eminim son hali dahada güzel olacak canım sevgilerimle...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım bu harika bir battaniye olacak.Allah annene kolayık versin.Sonucu bende merak ediyorum.
Hasr suresini yayınlıyarak son noktayı koymuşsun yine!Allah razı olsun.
Selamlar...

Fikir İşçisi dedi ki...

süper bir moel anneciğinin ellerine sağlık:)

reyhanirenkler moda dedi ki...

çok güzel olmuş canım annenin ellerine sağlık maaşallah:)

Unknown dedi ki...

Çok güzel annenizin ellerine sağlık.

Sevgiyle kalın...

esra dedi ki...

annem 40 yıllık evli..ve bu örnekten bir yatakörtüsü var ..çiçeklerin ortalarına da inci boncuk dizilmiş..pek severim o örtüyü..

Mehtap dedi ki...

Çok güzel değişik bir battaniye olacak gibi.anneciğinin ellerine sağlık canım.Kitabında güzelmiş.Bilmediğimiz,görmediğimiz daha ne çok güzellikleri vardır Rabbimizin.sağlık ve esnlik dileklerimle.