Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Klavye yastığı



Aslında birçoğumuza lazım olan bir ürün değil mi? Özellikle pc'ye sahip olanlar için,ellerinin bitiminde kalan bölge hassaslaşıyor.Benim işyerimde böyle bir problemim var,şimdi rahatlıkla yastığımı götürebilirim.Yalnız ciddi müesseseler olan işyerlerine, basma kumaştan çiçekli yastıkları taşıdığımızı düşünsenize çok komik olur:)) Biz de evimize çiçekli böcüklü basma,işyerimize düz renk yaparız olur biter:)) Ben yapmayayım,satın alayım diyenlerdenseniz ,Etsy'de satılıyor bu şirin klavye yastıkları. Fiyatları 11,95 $.Daha bir sürü,bir sürü model var.Buyrun..
Mosquito

11 yorum:

SELDA dedi ki...

İnanmıyorum ya neler var :) ama süper fikir kollarım ağrıyor iyi çözüm birde çalışanları düşünemiyorum he bu arada şu sırt ağrıları içinde bir çözüm bulmuşlarmı hafifde kamburlaşma var ekrana yapışmaktan olabilirmi acaba ne dersin:)sevgiler

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Tatlım ne güzel tasarımlar sunuyorsunuz bize..
Teşekkür ederim bu paylaşımından ötürü..
İyi geceler.
Sevgiler

cansudere dedi ki...

bunlardan daha önce görmüştüm ama bukadar cıcılı bicilisinı görmemiştim sevgiler....

gullesu dedi ki...

harikaa birşey.benimde gerçekten ihitiyacım var...

Damak Tadı dedi ki...

Tam bana göre bu yastıklar tatlım..Çok hoş olurdu inan..Gönlüne sağlık Medinem..Sevgiler..

Zehra Fındıklı dedi ki...

Kimbilir daha neler görcez..:))

şirinem dedi ki...

:) ay bir bu eksikti valla harika bir fikir benimde bileğimde ağrı oluyor boşlukta kalmaktan :) sağolasın bu güzel paylaşım için

Butikpartim dedi ki...

Selda kesinlikle,masabaşı çalışanların çoğunda var bu sıkıntılar,ben de dahil..Şanslı,beğendiğine sevindim,teşekkür ederim.Cansudere,bu cicili bicili hali çok hoş di mi,en çok renklerine ve desenlerine bayıldım:)Güllesu ve şirinem ,kesinlikle pc kullananların ihtiyaçları oluyor,kim icat ettiyse,aklına sağlık:).Damak Tadı ve Zehra Fındıklı,yorumlarınız için teşekkürler,sevgiler..

sesiber dedi ki...

ben de oğluma eski t-shirtten yapmıştım. blogumda var hatta.gerçekten çok kullanışlı. bunlar çok tatlı ama, kumaşlara bayıldım.

Butikpartim dedi ki...

Evet sesiber,renkli birşeyler gördüğüm zaman dayanamıyorum,paylaşıyorum.Senin yaptığına bakıcam.Beğendiğine sevindim.Sevgiler..

gül dedi ki...

ıyıaksamlar arkadasım,akdenızden kucak dolusu sevgıler bırakıyorum gıderken,kal saglıcakla