Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

17 Mayıs 2009 Pazar

Tatilden izler: Cay oncesi ve sonrasi...


Istanbula geldigimi duyan arkadaslar bulusma heyecani ile birlikte hemen bir gezi programi hazirligina girerler. Maksat beni gezdirmek ve guzel mekanlarda hosca sohbet edebilmek.
Geldigimin ilk cumartesi arkadaslarla uzun bir gun gecirmistik. Nereye gidelim, karnimiz acikti mi ne edelim diye konusurken hemen Arnavutkoye gidelim diye karar alindi. Daha onceki gelisimde de vardi planda ama nasip olmamisti.

Gazi Osmanpasa'daki Arnavutkoy'un cok tavsiye edilen ve botantik (super bir doga, manzarali) bir mekani var. Lokum gibi agzinda eriyen taze kuzu eti yemek isteyenlerin adresi. Istanbul'un gurultusunden kacis, baska bir Istanbula... Bu yerin adi Kastamonulu Kuyu Kebabi.
Fazla et sevenlerden degilim ama guzel bir sofra bizim icin hazirlanirken et kokusu, ortamin guzelligi istahimi acti. Bayagi acikmisiz ki hemen gelir gelmez ne varsa yenildi :))) birde kopuklu ayranin tadi da ayri bir hostu...

Simdi olay bir tek et ile bitmiyor.... Peri masallari gibi bir manzaraya bakarak ve sevdigin arkadaslarinla bir olmanin tadi superrrrrrrr...
En son cayimiz geldi. Cep teli ile dayanamayip cayimin ve manzaranin resmini cektim. Gunun anisi olarak harika bir resim oldu.

Sohbetimiz bitmedi... Doyamadik, uzun suren hasretlikten dolayi... Ve arabaya atlayip dogruca baska mekanlara gectik... Namazlarimizi ihya edebilecegimiz ve kalbimize feyz tohumlarini atabilecegimiz bir mekan: Sahabelerden Hz. Cabir. r.a.
En son durak olarakta bebek taraflarinda sahil kenari bogaza bakan bir mekanda caylarimizi yudumlamaya devam ettik... O gun cok guzeldi... Arkadaslara tesekkur ediyorum...
MEDINEM

13 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hıııııım demek öyle!
Tamam öyle olsun...
Sana sevgimi gönderiyorum.

cansudere dedi ki...

oh oh cok gülel tatil gibisi varmıdır sevgiler...

cimcime dedi ki...

Blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, başarılar.

nazardeğmesin07 dedi ki...

Gönlünce geçireceğin bir haftaya başlaman dileğiyle arkadaşım.Yüreğinden sevgi hiç eksik olmasın.

Asuman la dedi ki...

Çok kıskandımm..İnsanın iyi dostlarının olması çok güzel bi duygu..sevgiler

*kelebekana*-* dedi ki...

tatiiill taaatiiill ..ne güzel kelime ...bende istiiiyooomm ..arkadaşlarla sohbet ve bir bardak çay ..ne güzel ..sevgiyle kal..

şirinem dedi ki...

ahhh ahhhh senin yerinde olmak isterdim arkadaşım Allah içine sindirsin güzel bir tatil olsun İstanbulun içi bence artık yaşanılacak gibi değil çok kalabalık ve gürültülü stresli bir ortam uzaklaşıp kafa dinlemek en güzeli

Butikpartim dedi ki...

Ne kadar güzel..İstanbul'un güzel yerlerine gitmek,sevdiğin insanlarla birarada olmak ve sohbetleşmek.Tatil yapmak ne güzell:))

Betül MUTFAKTA dedi ki...

Aah ahh.. az kaldi.. Istanbula geliyorum haftaya insaAllah Allah nasib ederse..

Canim çekti su kuzu etinden ya :)) Not ettim bi ara vakit bulursak gideriz illaki :))

TAZE NANE dedi ki...

Ne güzel yazmışsın böyle.
Tatil gibisi yok sanırım.
Bende 1 hafta şöyle herşeyden bir uzaklaşabilsem.
Sevgiler.

hanife dedi ki...

İstnbul doya doya gezmek istediğim mükemmel bir yer hayırlı güzel gezmeler

zehra dedi ki...

ne guzel anlatmısın gezıp goresım bırde cay ıcesım geldı :)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

canım demek istanbula geldin..İstanbul bir başkadır..Tarabyayıda bi ziyaret etseydin.Bende Haziranda inşallah Aydın-Didim Ve İzmir-Karşıyaka ve Gümüldür yapıcam :)

Sevgiler