Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

28 Haziran 2009 Pazar

Michael Jackson ISLAM IN MY VEINS

Islam damarlarimin icerisinde...

Medinem...

5 yorum:

kubra zeynep kara dedi ki...

değerli bir sanatçıydı,
ölümü üzdü

Butikpartim dedi ki...

Çığır açan sanatçılardan biriydi,özgün bir tarzı vardı.Müslüman olup ölmüş olması ne büyük birşey..

Stil Direktoru dedi ki...

911 aramasını dileyin feci oldum ben yardımcısı white man diyor telefonda mj demiyor yani

alp dedi ki...

MICHAEL JACKSON ı en iyi olarak arkasından yaptığı iyi işleri söyleyerek anarız. Açıkçası çok haksızlık edildi ona, çocukları seven ve sexi sevmeyen birine.. valla bizde doğal olarak bu tür zevkler var tabi o onun farklı felsefi bir yaşam biçimiydi, felsefik boyuttaydı cinsel hisleri çünkü ne öyle ne böyle sex yapmayı sevmiyormuş. Biz sevişmeyi sevdiğimiz halde taciz ve ahlaksızlık yapmıyoruz, peki bu işlerden hiç hoşlanmayan birine bu iftirayı atmak açıkçası saçma kalıyor. Sabahtan akşama kadar çocuklarla oynayan biri, kendini onlara adamış, öpmüştür yüzü kızarmıştır, kolu kızarmıştır, ailesi para tırtıklamak için en başından planlayıp Jackson un yanına göndermiştir falan..

Sadece bu mu iyi bir insan kendisi, coşkulu örnek bir sanatçıydı. Irkçılığa en büyük cevabıda kendini beyaza boyayıpta vermiş oldu, alın madem bu renk bu kadar önemli artık beyazım dedi.

Topluma kötü bir örnek değildi, zararlı bir alışkanlığı yoktu, sigara, esrar çekmiyordu. Bizim Sezen Aksu bile en güzel şarkılarımı bu esrarı çekerek yapıyorum imajıyla gençleri felakete sürüklüyor, birçok kişi esrar yüzünden kötü yola düşüyor, aşağılık durumlara maruz kalıyor, kötünün kötüsüne alışıyor. Asıl suçlu, sapkın, kötü örnekler toplumun saygı duyduğu bu küçük serçe gibi esrarkeşlerdir.

Tek başına müzik dünyasını ayakta tuttu MICHAEL ilerletti zamanında, direk etkilediği durumları biliyoruz ancak dolaylı yoldan müzik endüstrisinde çok işlerin gelişmesine katkıda bulundu.


Tek kelimeyle

iyi bilirdik!..

Zehra Fındıklı dedi ki...

Müslüman olarak öldüğünü bilmiyordum çok şaşırdım ve ayrıca sevindim.