Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

5 Haziran 2009 Cuma

sulu boya ile yapilan tablo

Ilk baktiginda zor gibi duran ama cok kolay bir tablo calisimi var karsinizda. Sulu boya ve ya ecoline boya ile calisabilirsiniz. Boyayi emicek cinse bir kagida damlatarak bir kac sekil verdikten sonra siyah koyu parlak bir boya ile cizgileri yaparaktan bir tablo calismasi gerceklestirilebilir.

Cocuklarla bunu yapmak cok zevli olur cunku onlar bizlerden daha guzel beceriyorlar renk kullanimini. Odalarini kendi yapmis olduklari tablo ile susleyebilirsiniz...

Kaynak olarak http://bkids.typepad.com/bookhoucraftprojects/ sitesinden faydalandim.

Medinem

Not: Bu aralar feci halde yogunum ve pek arkadaslarimi ziyarette bulunamiyorum. Beni maruz gorursunuz insALLAH... Sevgilerrrrrrrrrr......

4 yorum:

kubra zeynep kara dedi ki...

mazur görmek ne demek ablacığım,Allah işlerinde kolaylıklar versin.
sulu boya çok güzel olmuş:))

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım benim çocuklar çok sever bu işi fırçayı sallayıp dursunlar.Kendine dikkat et hasta olma sakın.Sana hayırlı bir hafta sonu diliyorum.
Seni öptüm canım.
Sevgiler

zeynebinsofrası dedi ki...

çocuklar bayılır buna.Kızım görmedi Allah tan.Hemen anne bizde yapalım diye tuttururdu.Allah kolaylık versin işlerinde.Ne demek.Sevgiler:)))

Butikpartim dedi ki...

Hiç bilmeyenlerin bile kolaylıkla yapabilmesi güzel.Harika şeyler çıkabilir,şimdiden aklımda fikirler belirmeye başladı:))Paylaşım için çok teşekkürler canım,kendine dikkat et,sevgiler..