Tik Tik yapin, aklinizda soru kalmasin...

25 Mart 2009 Çarşamba

Mim, Olmazsa olmaz 9 sey

Sevgili Sesiber arkadasim beni mimlemis. Kendisine cok tesekkur ediyorum. Bu ikinci mimim oluyor. Birinci mim ise caprice arkadasimdan. Henuz birinci mimi gerceklestiremedim ama en kisa zamanda olucak. Bir ara resim makinem calismadi ve ev hali kalabalik oldugundan yapamadim. Lakin aklimda. Seni biraz daha bekletecegim canim.

Bakalim 9 sey siralayabilecekmiyim...
Hemen ilk aklima gelenlerle basliyorum..

1- CEP TELEFONUM: Asla yapamam, olmazsa cildiririm. Nefesim kesilir...
2- BILGISAYARIM: Her seyim onda kayitli. Fotolarim, mektuplarim, videolarim, archivim, dipnotlarim, calismalarim, dinlediklerim, v.s....
3- ZIKIRMATIK: Bu son yillarda basladigim ve cok severek yaptigim sey. Beni acaip rahatlatir. Sabahlari arabada giderken elimde eksik olmaz.
4- ARABAM: Is yerim evime uzak oldugundan dolayi tren ve diger vasitalarla gitmek zor ve uzun yol. Birkac kez arabam bozuldugunda bunu cok iyi anladim. Arabasiz yapamam.
5- KALEM: Elimde hep kalem olmali. Elimden eksik olmaz. Hic birsey cizmesem karalamasam dahi bile sanki aksesuar gibi gezindiririm.:)
6- KOL CANTAM: Cookkkkkkkkk nadiren hani olur ya hemen azicik disari cikarsiniz ve cantanizi yaninaza almazsiniz. Iste ben bunu beceremiyorum. Cantam olucak illaa ki... Icinde cunku ehliyetim, pasaportum ve bircok onemli bilgilerim hepsi bir arada cantamda.
7- ANAHTARLIGIM: eee... Onsuz hic olmaz dimi :))) yolculuga cikarken oyle bir guzel kontrol ederek koyuyorum ki. Birde sesli olarak tekrarliyorum nereye kaldirdigimi.
8- KREMIM: Sabahlari hafif az bir sekilde yuzume krem surerim. Yapmadigim zaman o bana rahatsizlik verir.
9- INTERNET BAGLANTIM: Iste baglanti koptugu zamannnnnnnnnnn......... hayat sanki sonuyor :))))... Tv, arkadaslarim, gazetelerim, bilgilerim, banka islerim, herseyim internet vasitasiyla oluyor. Internet gittimi kendimi karanlikta hissediyorum ve ne yapacagimi sasiriyorum, aptal gibi oluyorum :)

Bende Sansli ve Mosquito arkadaslarimi mimliyorummmmmm...
Bize cok faydali bilgiler paylasan corekotunu da mimliyorum. (sonradan ekledim...)

Medinem.

12 yorum:

kkkk dedi ki...

Valla ben merakla bekliyorum mimimi.Ama zamanin yoksas cnm hic ugrasma onemli degil gercektende kendine sikinti verme.Optum seni cokkk

tasarım mekani dedi ki...

Rica ederim.. yorma degil severek canim.. Hele bir karne donemini atlatalim. Bu aralar haril haril rapor karnelerle mesgulum. Haftaya sali bitiyor ve bende bir ohh cekebilecem.:)) medinem

Unknown dedi ki...

İNTERNET BU CEVABA VAYILDIM BİLGİSAYAR ANAHTAR:)) ARABASIZ YAŞAYABİLİRİM UFAK BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUZ OTURDUĞUM YER MEVKİ ÇARŞININ GÖBEĞİ HER YERE YAKINIM DÖN DOLAŞ ÇARŞIDA 10 DAKİKA YA NEYSE:) BU ARADA CAHİLLLİK BİLİYORUM AMA BİLMEMEK DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP ZIKIRMATIK NE?

Mustafa dedi ki...

asıl güzel olan daha samimi ve cana yakın olan sizin siteniz. sitemi ziyaretiniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. bu arada unutmadan dikkat ettimde mimlerinizin arasında çörek otu yok !

SMİLENA dedi ki...

güzel. hepsi de hayati şeyler yani...

sesiber dedi ki...

Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Sevgiyle kal.
Sibel

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Geçmişolsun canım!
ALLAHHHHHHHHHHHHH mimlendim...
Hayırlı sabahlar.

TATESAL dedi ki...

Canım ya bu mimim bana sorsalardı aynı şeyleri yazardım sanırım...kadınlar hep aynı demekki...Fenimizm de burdan çıkıyor zaten.Sevgiler....

Butikpartim dedi ki...

Canın senin mim'ine cevap yazıcam ama,sen de benim tarafımdan mimlendin,haberin olsun :))

didem taninmis dedi ki...

zikir matik gerçekten çok işe yarıyor. :)

tasarım mekani dedi ki...

Candan, zikirmatik'in diger bir adi ise sayac. Belli bir rakama kadar cekmen gereken bir zikir varsa bunu sayacla yapman kolay oluyor.
Didem sana katiliyorum :))
Mosquito, cok iyisin :))) ben seni vurdum sende beni vur he mi :))) Sevgi oklari gonderiyoruz blog aleminde ne hos.
Yorumlariniz icin tskler arkadaslar. medinem

Unknown dedi ki...

harbiden cahilmişim he ben bunu biliyorum sayaçı ismin zikir matik olduğunu bilmiyordum ama hatta bendede var ve şuan çekmek zorunda 10000 bin selavat var :))) kolay gelsin bana...